Kallbadspooler

Avantopool

Som återförsäljare av Avantopools kallbadspooler erbjuder vi personlig service där vi hjälper dig att hitta rätt typ av kallbadspool för dina behov. Är du privatperson med frågor kring hur du bäst utnyttjar din kallbadspool eller är ni en elitsatsande idrottsförening med frågor kring hur era atleter kan förbättra sina resultat med hjälp av kalla bad? Vi guidar vi dig rätt för den optimala användningen av Avantopools kallbadspooler.

Kinos

Kinos är en kallbadspool med avancerad teknik på liten yta. Ett kraftpaket i ordets rätta bemärkelse. Avantopool Kinos är den första högkvalitativa mobila poolen för kallbad på marknaden. Den finns redan idag hos flera av klubbarna i SHL och Allsvenskan.  

Som kallbadspool renar Kinos vattnet med ozon vilket gör att det känns som att bada i dricksvatten. Tillsammans med det avancerade filtersystemet kan du vara trygg med att du alltid kommer ha tillgång till rent badvatten. Temperaturen ställer du in på mellan 4°C och 38°C. Detta är en energisnål kallbadspool som ger låga driftskostnader. Poolen kopplas in genom ett vanligt 220-uttag. Poolvattnet kyls eller värms upp med en hastighet av 5 grader i timmen vilket gör den till en av de snabbaste poolerna på marknaden.

Räcken och stege kan enkelt flyttas och anpassas efter ditt tycke. Här ligger fokus på design, ergonomi och hållbarhet. Du väljer själv färg på poolen och du kan också placera företagets logga på sidorna.

Kinos passar utmärkt till gymmet, hotell- och spaanläggningen, padelarenan eller till den seriösa idrottsföreningen. Den är enkel att sköta och kräver ett minimalt underhåll!

 

Kinos Plus

Kinos Plus är en mobil kallbadspool som erbjuder både kall- och varmvattensbad med professionell återhämtning, alltid redo att användas. En kallbadspool som är tillverkad i en enda formgjuten konstruktion av gelcoatbelagd glasfiber, vilket garanterar hållbarhet och kvalitet. Den ergonomiska designen gör den bekväm att använda och passar även längre personer som vill kunna ha hela kroppen nedsänkt i vattnet. Skillnaden mellan Kinos och Kinos Plus är storleken som i övrigt bygger på samma effektiva och smarta principer.

Med Kinos Plus kan du enkelt njuta, koppla av och återhämta i en praktisk och mobil kallbadspool.

Hanki

Hanki är en portabel och extremt smidig kallbadspool. Poolen är mycket driftsäker och energieffektiv. Den ger dig möjlighet att kallbada på dina villkor, var som helst och när som helst. Som kallbadspool kan du placera den utomhus i din trädgård, på balkongen eller i ditt garage. Hanki är vädertålig och kan stå ute i minusgrader.

Hanki-poolen väger endast 39 kilo utan vatten. Den tar ett minimum av utrymme och kräver endast regelbundna vattenbyten. Poolen levereras med en extern kylanordning som enkelt kopplas till med snabbfästen, precis som en vattenslang.

Kallbadspoolen Hanki gör att du har tillgång till professionell återhämtning varje dag genom kalla bad. Oavsett om du behöver återhämta dig efter intensiv träning eller behöver avkoppling i vardagen så ger Hanki dig det du behöver. Du har ställer själv in temperaturen på mellan 4°C och 40°C. Kylanordningen sänker gradvis vattnets temperatur med cirka 5 °C per timme, en hastighet som är en av de snabbaste i klassen.

Hanki är energieffektiv tack vare sin effektiva isolering. Väljer du att lägga till ett lock minskar energiförbrukningen ytterligare. Kylanordningen cirkulerar vattnet och håller det kallt och fräscht.

Hanki är en stor personlighet i liten förpackning!

Kide

Kide är en kallbadspool som är kompakt och uppblåsbar vilket gör den perfekt för både professionellt och privat bruk. Med sin portabla funktion kan Kide användas var som helst och den är enkel att transportera med sin praktiska bärväska. Kallbadspoolen rymmer upp till två personer men är mest lämpad för en.

Den är tillverkad av slitstarkt glasfiberförstärkt PVC-material. Kide är skonsam mot huden och enkel att rengöra. Tillsammans med Avantopools värme- och kylaggregat kan du njuta av professionella kallbad eller avkopplande varmvattenbad var du vill. Kylaggregatet är densamma som till kallbadspoolen Hanki.

 

Tillbehör

Här hittar du pH-sticks, filterenhet till Kinos och Kide samt dränkbar pump från Kärcher. Du kan också beställa 5-pack med filter och rengöringssvampar.

 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå