Kallbadspooler

Avantopool

Som återförsäljare av Avantopools kallbadspooler erbjuder vi personlig service där vi hjälper dig att hitta rätt typ av kallbadspool för dina behov. Är du privatperson med frågor kring hur du bäst utnyttjar din kallbadspool eller är ni en elitsatsande idrottsförening med frågor kring hur era atleter kan förbättra sina resultat med hjälp av kalla bad? Vi guidar dig rätt för den optimala användningen av Avantopools kallbadspooler. Vi förstår vikten av kallbad eller isbad hemma för både privatpersoner och professionella idrottsutövare. Vårt sortiment av svenska kallbadspooler är av hög kvalitet och kan anpassas för olika ändamål. Kontakta oss idag för att få mer information om våra kallvattenpooler i Sverige och hur de kan gynna dig eller din organisation.

Kinos: Den första högkvalitativa mobila poolen för kallbad på marknaden

Kinos är en kallbadspool med avancerad teknik på liten yta. Ett kraftpaket i ordets rätta bemärkelse. Avantopool Kinos är den första högkvalitativa mobila poolen för kallbad på marknaden. Den finns redan idag hos flera av klubbarna i SHL och Allsvenskan.

Som kallbadspool eller badtunna kallbad renar Kinos vattnet med ozon vilket gör att det känns som att bada i dricksvatten. Tillsammans med det avancerade filtersystemet kan du vara trygg med att du alltid kommer ha tillgång till rent badvatten. Temperaturen ställer du in på mellan 4°C och 38°C. Detta är en energisnål kallbadspool som ger låga driftskostnader. Poolen kopplas in genom ett vanligt 220-uttag. Poolvattnet kyls eller värms upp med en hastighet av 5 grader i timmen vilket gör den till en av de snabbaste poolerna på marknaden.

Räcken och stege kan enkelt flyttas och anpassas efter ditt tycke. Här ligger fokus på design, ergonomi och hållbarhet. Du väljer själv färg på poolen och du kan också placera företagets logga på sidorna.

Kinos passar utmärkt till gymmet, hotell- och spaanläggningen, padelarenan eller till den seriösa idrottsföreningen. Den är enkel att sköta och kräver ett minimalt underhåll! Med Kinos får du en komplett upplevelse av kallbad hemma eller på din företagsanläggning. Upptäck vårt breda utbud av svenska kallbadspooler och badtunnor för kallbad idag!

Kinos Plus: Vår största pool med det lilla extra

Kinos Plus är inte bara en mobil kallbadspool, den är en komplett återhämtningslösning för både kropp och själ. Med möjligheten att erbjuda både kall- och varmvattensbad, ger den dig flexibiliteten att anpassa din återhämtning efter dina individuella behov. Dess konstruktion i en enda formgjuten gelcoatbelagd glasfiber ger inte bara enastående hållbarhet och kvalitet utan också en smidig och lättanvänd kallbadspool.

Den ergonomiska designen är utformad för att maximera din komfort och möjliggöra en djup nedsänkning av hela kroppen i vattnet, vilket ger en optimal återhämtningsupplevelse. Skillnaden i storlek mellan Kinos och Kinos Plus är märkbar, men de delar samma effektiva och intelligenta designprinciper som gör dem till pålitliga alternativ för professionell återhämtning.

En av de framstående funktionerna hos Kinos Plus är dess ozonreningssystem, vilket garanterar att vattnet alltid hålls rent och fräscht. Tillsammans med det avancerade filtersystemet kan du njuta av en ren och hälsosam badupplevelse varje gång. Dessutom är temperaturen justerbar mellan 4°C och 38°C, vilket gör att du kan anpassa din badupplevelse efter dina önskemål och behov.

En annan fördel med Kinos Plus är dess energieffektivitet, vilket innebär låga driftskostnader och miljövänlig användning. Den kan enkelt anslutas till ett vanligt 220-uttag och poolvattnet kyls eller värms upp med en hastighet av 5 grader per timme, vilket gör den till en av de snabbaste poolerna på marknaden.

Räcken och stege är justerbara och kan enkelt anpassas efter dina önskemål och preferenser. Dessutom erbjuder vi möjligheten att välja färg på poolen och att placera företagets logotyp på sidorna för att skräddarsy den efter dina specifika behov och önskemål.

Kinos Plus är det perfekta valet för gym, hotell- och spaanläggningar, padelarenor eller seriösa idrottsföreningar som vill erbjuda sina medlemmar eller idrottare en bekväm och effektiv återhämtningslösning. Den är enkel att sköta och kräver minimalt underhåll, vilket gör den till en idealisk investering för långsiktig användning och njutning. Med Kinos Plus får du inte bara en mobil kallbadspool – du får en helhetslösning för optimal återhämtning och välbefinnande, när som helst och var som helst.

Hanki: Vår mest populära kallbadspool

Hanki är en portabel och extremt smidig kallbadspool. Poolen är mycket driftsäker och energieffektiv. Den ger dig möjlighet att kallbada på dina villkor, var som helst och när som helst. Som kallbadspool eller badtunna kallbad kan du placera den utomhus i din trädgård, på balkongen eller i ditt garage. Hanki är vädertålig och kan stå ute i minusgrader.

Hanki-poolen väger endast 39 kilo utan vatten. Den tar ett minimum av utrymme och kräver endast regelbundna vattenbyten. Poolen levereras med en extern kylanordning som enkelt kopplas till med snabbfästen, precis som en vattenslang.

Kallbadspoolen Hanki gör att du har tillgång till professionell återhämtning varje dag genom kalla bad. Oavsett om du behöver återhämta dig efter intensiv träning eller behöver avkoppling i vardagen så ger Hanki dig det du behöver. Du har ställer själv in temperaturen på mellan 4°C och 40°C. Kylanordningen sänker gradvis vattnets temperatur med cirka 5 °C per timme, en hastighet som är en av de snabbaste i klassen.

Hanki är energieffektiv tack vare sin effektiva isolering. Väljer du att lägga till ett lock minskar energiförbrukningen ytterligare. Kylanordningen cirkulerar vattnet och håller det kallt och fräscht.

Hanki är en stor personlighet i liten förpackning! För att njuta av kallbad hemma eller isbad hemma är Hanki den perfekta lösningen. Sök inte längre efter svenska kallbadspooler; Hanki är din allt-i-ett-lösning för kallvattenpooler i Sverige.

Kide: Flexibel kallbadspool

Kide är en kallbadspool som är kompakt och uppblåsbar vilket gör den perfekt för både professionellt och privat bruk. Med sin portabla funktion kan Kide användas var som helst och den är enkel att transportera med sin praktiska bärväska. Kallbadspoolen, även kallad badtunna kallbad, rymmer upp till två personer men är mest lämpad för en.

Den är tillverkad av slitstarkt glasfiberförstärkt PVC-material. Kide är skonsam mot huden och enkel att rengöra. Tillsammans med Avantopools värme- och kylaggregat kan du njuta av professionella kallbad eller avkopplande varmvattenbad var du vill. Kylaggregatet är densamma som till kallbadspoolen Hanki.

Kide är en kallbadspool av hög kvalitet från en av de ledande svenska kallbadspoolleverantörerna. Med sin kompakta och portabla design erbjuder den flexibilitet för användning både inomhus och utomhus, vilket gör den till ett idealiskt val för privatpersoner och idrottsföreningar som vill dra nytta av kallbadets fördelar.

 

Tillbehör

Här hittar du pH-sticks, filterenhet till Kinos och Kide samt dränkbar pump från Kärcher. Du kan också beställa 5-pack med filter och rengöringssvampar.

 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå