Samarbeten och kallbadsevent

Vad säger våra kunder

Tina A. ”Embrace the cold är en fantastisk upplevelse för både kropp, själ och för ens personliga utveckling. Med Anders expertis, trygghet och lugn tog man sig igenom det på ett sätt som man aldrig trodde var möjligt. TACK! Känslan man fick efteråt var oslagbar!”

Andy T. ”En riktigt go dag med perfekt mix av teori och praktik. Anders peppande ord gör att man håller ut det lilla extra så att man verkligen får den härliga kicken av kallbadet!”

Sharam A. ”Anders lugna och metodiska coachning fick samtliga deltagare att inte bara möta motståndet, men också övervinna det. Upplevelsen med både andning och kallbad landade långt över förväntan hos många och flera ur personalen är sedan den dagen trogna kallbadare. Rekommenderas starkt!”

Frida W. ”Tack Anders för ett MAGISKT bra event, andningsoptimering och kallbad. Detta var mitt andra event…”

 

NÄÄS FABRIKER

Lär dig kallbada i en fantastisk miljö på vackra Nääs Fabriker. Nu har du möjligheten att uppleva kalla bad långt utöver det vanliga. Under höst och vintertid kan du, som privatperson eller företag, boka ett kallbadsevent där lunch och tillgång till badhuset ingår. Intresset för dessa paket är stort så passa på att unna dig något extra och boka din plats redan idag.

Även under vår och sommar erbjuder vi kallbadsevent som avslutas med en härlig lunch i solen, något som är helt unikt i Sverige.

Titta in på https://boka.naasfabriker.se/R?channelId=cbdba692-5261-4370-819c-78ac6d95fb77&initialPath=/extras#/extras?category=Alla+aktiviteter

 

 

AVANTOPOOL

Det sägs att delad glädje är dubbel glädje, en beskrivning som passar perfekt in på samarbetet mellan pooltillverkaren Avantopool och Embrace the cold. Som återförsäljare av Avantopools kallbadspooler finns hela deras sortimentet presenterat här på hemsidan. Med mångårig kunskap om kallbad och praktisk erfarenhet av kallbadspoolerna i bagaget guidas kunden rätt och får bl.a. svar på var de kan placeras, hur de sköts på bästa sätt samt tips och trix som tar ditt kallbadande till nästa nivå. Med andra ord en personlig service som verkligen gör skillnad.

I nära samarbete med Avantopool Sverige sprider vi kunskap om kallbad över hela Sverige och gör kallt vatten tillgängligt för alla, året om.

www.avantopool.se

 

 

 

SANKT JÖRGEN PARK

Sankt Jörgen Park – en oas för harmoni och välbefinnande. Njut av vackra omgivningar, avkopplande spa-behandlingar och god mat. Det är en plats där du kan komma bort från vardagens stress och finna inre lugn och balans. Under hösten lanserar Embrace the cold och Sankt Jörgen Park ett nytt kallbadsevent med fokus på återhämtning där vi arbetar med en spännande kombination av kyla och värme.

Håll utkik på www.sanktjorgenpark.se. Mer information kommer! 

Lisa är något så unikt som en kallbadsfotograf, kanske den enda i sitt slag i Sverige. Med energi och värme fotar Lisa sina motiv, ofta stående själv i det kalla vattnet. Hon älskar kallbad i alla dess former och börjar redan i augusti att längta efter de kalla månaderna.

Många av hennes högkvalitativa kallbadsfoton landar in på våra sociala medier och finns även på flera platser på denna hemsida.

För att läsa mer om Lisa och hennes arbete gå gärna in på https://www.lisaforsell.se/

“Med Anders expertis, trygghet och lugn tog man sig igenom det på ett sätt som man aldrig trodde var möjligt.”

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå