Reumatism, migrän och fibromyalgi

Kraftig smärtlindring kan uppnås på ett effektivt sätt genom att använda kallbad som behandling mot en rad olika sjukdomar och tillstånd, såsom reumatism, migrän och fibromyalgi. Kallbad har visat sig vara en väl beprövad metod för att minska smärta, inflammation och svullnad i kroppen, samtidigt som det också kan förbättra cirkulationen. Genom att sänka kroppstemperaturen kan kallbad med fördel användas som en behandling vid smärtsamma tillstånd, eller som en förebyggande åtgärd för att lindra symptom. Om du lider av reumatism, migrän eller fibromyalgi, kan kallbad vara en lösning för att hjälpa till att minska smärtan.

I perioder av stress och anspänning kan det vara fördelaktigt att kallbada både morgon och kväll för att förhindra migrän. Man kan uppleva att att migränanfallen minskar i antal samt att de klingar av snabbare då man utsätter kroppen för riktigt kalla temperaturer.

Det är också överraskande många som anser sig bli hjälpta av kylan i vattnet vid fibromyalgi och reumatism. MEN då måste kallbaden vara regelbundna, gärna upp till 3-5 gånger i veckan. 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå